Connect2Learn

Samen sterker voor een beter milieu

Met Connect2Learn geven we je in één oogopslag een overzicht van de boeiende workshops en netwerkmomenten die wij de komende maanden voor jou in petto hebben. Snuister dus en kies! Schrijf je tijdig in of blokkeer de datum in je agenda. Stuur door naar collega’s en alle andere mogelijke geïnteresseerden uit je netwerk.

Wil je zelf graag meer weten over een specifiek thema of heb je een concreet idee voor een vorming? Neem dan zeker contact op met Liesje De Smet (liesje.desmet [at] bblv.be (liesje[dot]desmet[at]bblv[dot]be)). Hoe meer we op de hoogte zijn van jullie noden en wensen, hoe beter we ons aanbod daarop kunnen afstemmen.

Tarief (tenzij anders vermeld): 

  • Leden van Bond Beter Leefmilieu: gratis 
  • Niet-leden: €75 / hele dag of €35 / halve dag of kleine workshop

Komende activiteiten

14/3

Inleiding in de milieusector

Donderdag 14 maart 2024 van 10u tot 13u

Bond Beter Leefmilieu, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel

Ben je nog maar net aan de slag in de milieusector? Of werk je er al langer, maar wil je graag meer voeling met het volledige werkveld? Laat je in deze sessie volledig onderdompelen!

Welke thema's zijn vandaag prioritair, wie is waar precies mee bezig en hoe wegen we op het beleid? We vertellen je ook wat je van Bond Beter Leefmilieu kan verwachten en bij wie je altijd terecht kan.

Eindigen doen we met een gezellige lunch waar je ook andere (nieuwe) werknemers uit de sector leert kennen. Welkom op deze gezellige voormiddag!

Inschrijven

16/4

Basistraining leiderschap

Dinsdag 16 april 2024 van 9u30 tot 17u

Bond Beter Leefmilieu, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel

Wil jij even uit de dagelijkse drukte stappen en stilstaan bij jouw leiderschap? Verbinden en uitwisselen met mensen in een leidende/coördinerende rol?

Wil je leren hoe je alle ballen op een prettige manier in de lucht kan houden?

 

Dan is deze basisworkshop rond leiderschap iets voor jou.

 

Onder begeleiding van Karolien en Linda van Ardeo leer je over verschillende soorten leiderschap, de sterktes en valkuilen en wat leiderschap betekent.

Het is een interactieve workshop met ruimte voor eigen inbreng. Samen met 15 andere deelnemers uit de sector kan je actief uitwisselen.

Je krijgt daarnaast ook praktische tools rond timemanagement en prioriteiten stellen en er wordt een aanzet gemaakt voor een persoonlijk ontwikkelingsplan zodat jij verandering kunt brengen in je dagelijkse leiding. 

Inschrijven

Voorbije activiteiten: presentaties, herbekijken...

14/11/2023

Basisopleiding omgevingsvergunningen (herbekijk online)

Met Dries Verhaeghe (Dryade) en Erik Grietens (Bond Beter Leefmilieu)

Presentatie

22/3/2022

Infosessie Growfunding

Droom jij ervan om je wijk, gemeente of zelfs heel Vlaanderen duurzamer te maken? Via Bond Beter Leefmilieu en Growfunding kan je een crowdfundingcampagne starten om jouw duurzame project te financieren.

Meer info